KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)


**IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA



PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:



CARA 1 : Order melalui POS,

Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )





CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,


Harga 1 KILO = RM15

UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR






**KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.


ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar,

30.1.15

Nak Tahu Resepi Ikan Keli Masak Serai ?

 

Bahan-Bahan:
3 ekor ikan keli sederhana besar (dipotong 2)
serbuk kunyit
garam
sedikit cili boh
Bahan A :
1 biji bawang besar
4 ulas bawang putih
3 batang serai
½ inci halia
5 batang lada besar (merah)
10-12 biji cili padi

2 biji tomato (dipotong 8)
sedikit sos cili
sedikit sos tomato
garam
gula
minyak
Cara Buat:
- Ikan keli dipotong kepada 2 bahagian dan diperap seketika dengan serbuk kunyit, garam dan cili boh dan kemudian digoreng
- Bahan-bahan A dikisar halus
- Panaskan minyak dan tumis bahan A yang telah dikisar halus
- Tumis sehingga naik minyak
- Masukkan garam dan gula
- Masukkan sos cili dan sos tomato
- Masukkan ikan keli yang digoreng tadi dan kacau sehingga sebati
- Kemudian masukkan tomato yang telah dipotong 8
Cadangan Hidangan:
Untuk 3-5 orang
Tambahan:

Boleh juga kalau nak tambah sayur dalam masakan seperti kubis bunga , brokoli atau lobak merah tapi jangan banyak2 nanti jadi masak paprik pulak....




Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

29.1.15

CINTA DAN KHASIAT IKAN KELI


salam
morning!!! lagi 2 jam sebelum tengahari. keh3 sempat update blog sat. pening gak tak de idea. hehe tapi tetiba dapat idea dah. hihi
cerita pasal ikan keli, korang suka makan? ke tak suka?
surat khabar ni sepupu aku yang design, abg masran. hehe dia letak cinta keropok leko. waaaa. padahal bukan..

aku boleh klasifikasikan cinta kami sebagai cinta ikan keli. kenapa? haha sebab dulu masa mula2 bercinta, kitorang suka sangat2 makan ikan keli!! suka sangat2. hahah padahal masa tu aku kat terengganu, dia kat arau. mak aku pulak rajin masak ikan keli. dia pun rajin makan ikan keli yang dia beli kat cafe. hehe boleh kata dua2 selalu sangat makan ikan keli.
aku terpikat dengan ikan keli ni masa aku dok asrama kat msi. sebelum ni, aku tak penah makan pun. kah3 ntah macam mana , termakan kat msi lepas tu terjatuh cinta dan hari-hari aku mesti makan ikan keli. auwww~ ayam terus ku lupakan walaupun dulu cinta aku hanya untuk ayam. haha
dan aku tak sangka aku dapat pasangan pun yang suka makan ikan keli. memang kena la kan. huahua err. tapi nak goreng ikan keli tu yang aku tak sanggup. macam goreng bom!! arghh. aku tak penah goreng sendiri la, aku tengok mak aku goreng pun jadi la. wuuu. takot. macam masak bom!
nak tahu apa khasiat ikan keli?
-protein yang tinggi!!
- kaya dengan asid lemak omega-3 yang membawa banyak kelebihan dalam tubuh manusia antaranya:
*meningkatkan sistem penglihatan
*meningkatkan sistem saraf
*memulihkan radang
*mengurangkan kadar bengkak pada sendi
*mengurangkan risiko sakit jantung
*baik untuk perkembangan otak kanak-kanak.

masakan mak!! sambal ikan keli. aum~
so kepada sesiapa yang tak makan ikan keli, anda boleh mencubanya! sebab dijamin sedap! dan insyallah banyak khasiatnya!




Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

28.1.15

Ikan Keli Salai - Penghantaran ke Seluruh Malaysia ( www.kelisalai.co.vu )

 





KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)


PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:

CARA 1 : Order melalui POS,

Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )



**IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA





CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,


Harga 1 KILO = RM15

UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR





**KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.






Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

27.1.15

Tanah Kolam untuk di Sewa @ Negeri Sembilan utk Projek Ternakan KELI

 



Kami ingin menyewakan (pajak) / jual Tanah Kebun Berkolam @ Kg. Galau, Kuala Pilah Negeri Sembilan Malaysia

untuk diusahakan menjadi Kolam Ikan Keli,

dimana kami akan membeli bekalan ikan keli untuk dijadikan keli salai dan seterusnya dipasarkan keseluruh negara.

Klik >> DISINI << untuk lihat Peta



- 1.5 ekar
- 15 minit dari Seri Menanti
- Rizab Melayu
- Tanah Pertanian

- Bersebelahan tanah tinggi dan jauh dari kawasan penduduk ramai (tiada masalah aduan bau busuk )
- Ada kolam air semulajadi (bersebelahan mata air)
- Sesuai untuk menternak keli, kelisa, arowana, itik, talapia
- Boleh bina rumah burung untuk projek burung wallet/walid
- Tanah lapang dan telah dibersihkan, boleh terus beroperasi.


HANYA PENYEWA / PEMBELI YANG SERIUS SHJ !
Sila hubungi: En. Ramlan - 0169088627 (antara jam 3 ptg - 11 mlm)









Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

26.1.15

Agen Dropship Keli Salai diperlukan (RM2000 sebulan)

 

Kami Menjual Keli Salai secara pos ke seluruh Malaysia
Sepaket Keli Salai (4 ekor) = RM20 (termasuk pos)


Anda boleh promote dan jual pada harga Mark-up   sekitar Rm 35  sepaket atau lebih,

Apabila pelanggan bayar anda, hanya perlu bank-in ke akaun kami (No. akaun rujuk sini -> http://www.kelisalai.co.vu/p/blog-page.html)

, kemudian SMS ke 0169088627 & 013-9597973 :- Nama Anda :
- Masa & Tarikh bayaran dibuat :
- Jumlah paket Keli salai :
- Alamat untuk dihantar paket Keli Salai :


, kami akan pos kepada pelanggan anda tanpa sebarang cop atau tanda perniagaan !



Kelebihan Keli Salai
*Tidak perlu menyimpan stok dan boleh dibuat secara part time
**Stok keli sentiasa ada dan tidak berubah ubah seperti baju atau tudung
*** Keli Salai adalah produk makanan yang sentiasa ada permintaan, boleh dimakan terus atau dimasak gulai







Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !