KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)


**IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA



PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:



CARA 1 : Order melalui POS,

Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )





CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,


Harga 1 KILO = RM15

UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR






**KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.


ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar, ikan keli bakar, makanan ikan keli, resepi ikan keli, ikan patin, ikan keli gergasi, ternakan ikan keli, ternak ikan keli, penternakan ikan keli, khasiat ikan keli, kari ikan keli, mimpi ikan keli, ikan keli afrika, gulai ikan keli, memancing ikan keli, ikan keli terbesar di dunia, ikan keli goreng, cara menternak ikan keli, jenis ikan keli, ikan keli in english, kebaikan ikan keli, lagu ikan keli, ikan keli putih, pancing ikan keli, ikan keli percik, sup ikan keli, anak ikan keli, nama saintifik ikan keli, penjagaan ikan keli, penyakit ikan keli, habitat ikan keli, jual ikan keli, cara penternakan ikan keli, siang ikan keli, ikan keli kayu, keburukan ikan keli, kelebihan ikan keli, ikan keli malaysia, video ikan keli, ikan patin air tawar,

3.3.15

Tanah Kolam untuk di Sewa @ Negeri Sembilan utk Projek Ternakan KELI

 




Kami ingin menyewakan (pajak) / jual Tanah Kebun Berkolam @ Kg. Galau, Kuala Pilah Negeri Sembilan Malaysia

untuk diusahakan menjadi Kolam Ikan Keli,

dimana kami akan membeli bekalan ikan keli untuk dijadikan keli salai dan seterusnya dipasarkan keseluruh negara.

Klik >> DISINI << untuk lihat Peta



- 1.5 ekar
- 15 minit dari Seri Menanti
- Rizab Melayu
- Tanah Pertanian

- Bersebelahan tanah tinggi dan jauh dari kawasan penduduk ramai (tiada masalah aduan bau busuk )
- Ada kolam air semulajadi (bersebelahan mata air)
- Sesuai untuk menternak keli, kelisa, arowana, itik, talapia
- Boleh bina rumah burung untuk projek burung wallet/walid
- Tanah lapang dan telah dibersihkan, boleh terus beroperasi.


HANYA PENYEWA / PEMBELI YANG SERIUS SHJ !
Sila hubungi: En. Ramlan - 0169088627 (antara jam 3 ptg - 11 mlm)





Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

2.3.15

Agen Dropship Keli Salai diperlukan (RM2000 sebulan)

 

Kami Menjual Keli Salai secara pos ke seluruh Malaysia
Sepaket Keli Salai (4 ekor) = RM20 (termasuk pos)


Anda boleh promote dan jual pada harga Mark-up   sekitar Rm 35  sepaket atau lebih,

Apabila pelanggan bayar anda, hanya perlu bank-in ke akaun kami (No. akaun rujuk sini -> http://www.kelisalai.co.vu/p/blog-page.html)

, kemudian SMS ke 0169088627 & 013-9597973 :- Nama Anda :
- Masa & Tarikh bayaran dibuat :
- Jumlah paket Keli salai :
- Alamat untuk dihantar paket Keli Salai :


, kami akan pos kepada pelanggan anda tanpa sebarang cop atau tanda perniagaan !



Kelebihan Keli Salai
*Tidak perlu menyimpan stok dan boleh dibuat secara part time
**Stok keli sentiasa ada dan tidak berubah ubah seperti baju atau tudung
*** Keli Salai adalah produk makanan yang sentiasa ada permintaan, boleh dimakan terus atau dimasak gulai





Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

27.2.15

Cara ‘matikan’ ikan keli !

 
Er.. mati atau bunuh ? Hahaha .. tak tau la apa yang sesuai tak tujuannya adalah untuk disiang lalu masak.. Goreng  pon sodap haa.. hehee..
Kelmarin , aku ke pasar Pulai Chondong dengan keluarga aku. Di situ ada pakcik jual ikan hidup yg menarik perhatian aku. Aku yang dukung Qhaliff , terhenti seketika melihat belut yang cuba melarikan dirinya dari bekas baldi yang menempatkan geng geng dia .. hee..
Kemudian datang satu makcik ni.. Dia nak beli ikan keli. Aku suka ikan keli weh. Sedap wooo.. Cuma orang kata nak masak ikan keli ni leceh skit. Kalau tak pandai masak , bau hanyir .. hee.. Betul ke ?
Pakcik penjual ni , amik la sekor ikan keli ni .. Kemudian dia pegang bahagian kepala ikan tu dan terdengar bunyi ‘prakkk’… Erk , macam tu jer ?
Gambar contoh
Pastu dia letak dalam bekas. Ikan tu tak bergerak dah .. Waahhhhh … Baru aku tahu cam tu nak ‘matikan’ ikan keli.. Selama ni tak terfikir lak … Terfikir nak makan ikan keli masak apa je.. Hehehe..
Ada aku up status di FB … Ramai kawan kawan bagi tips atau cara nak matikan ikan keli ni .. Antaranya :
    Tabur garam je. Terus mati..
    biasanya saye boh ikan keli dlm plastik pastu boh garam kat ikan tu. Tutup plastik, tak sampai seminit, ikan pun mati, lendir ikan pun kurang... insyaallah...
    Amek abu arang, lumurkan kt 1 bdn dia..tmsuk kt mata dia..nt dia jd lemah..
    Ko tutup je hidung dia sampai xbernafas.. hehe..
    tembak ikan tu cepat skt mati
    Ketuk kt ekor je abe..katok ekor dio,meta jah mati laluh
    Yup..hubby potong kapara terus!! Pastu br siang...
    Kalu ikan keli aku ltak je dlm peti ais.da keras bru kerjakan.haha
    lemaskan dalam air? hahah.
    Akak pun masukkan dlm peti ais kat freezer..dah senyap baruu berani proses die...hehhe
    Masa kecik2 dulu tgk mak letak abu n garam, pastu baru siang ikan keli tu...





Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

26.2.15

Umpan Eksotik Kolam Keli Afrika

 
Salam semua, yang biasa mancing kat perairan kong-kong mesti pernah dapat Ikan Yu Cicak kan? Haaa..ni nak cerita...selalunya kita buangkan? Kalau nak tau ikan yu cicak nilah umpan eksotik kolam keli afrika..caranya?

1. Rebus air hingga mendidih
2.Masukkan Daun Pandan
3.Masukkan ikan yu cicak tadi rebus hingga lembik
4.Toskan air dari yu cicak tu
5.Blender yu cicak hingga jadi lembik
6.Bentangkan surat kabar tebal dalam 6-7 lapis
7.Masukkan yang telah di blender tu atas surat khabar dan balut..
8.Biarkan berbalut dalam 6 jam...pastu boleh pakai..




Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !

25.2.15

Ikan Keli Salai - Penghantaran ke Seluruh Malaysia ( www.kelisalai.co.vu )

 





KAMI ADA MENJUAL IKAN KELI SALAI (PAKET / KILO)


PEMBELIAN BOLEH DIBUAT MELALUI:

CARA 1 : Order melalui POS,

Harga 1 PAKET 4 EKOR = RM20 (termasuk bayaran pos)

UNTUK ORDER MELALUI POS ( KLIK DISINI )



**IKAN KELI SALAI INI SEDAP DIMASAK LEMAK CILI API DICAMPURKAN DENGAN BUAH BELIMBING ATAU PUN BACANG MUDA





CARA 2 : Tempah melalui Telefon dan datang ambil di Kedai kami,


Harga 1 KILO = RM15

UNTUK MEMBELI SILA HUBUNGI 0169088627 (En. RAMLAN)

Nyatakan Jumlah yang ingin dibeli, dan datang ambil di kedai kami di hadapan Pasar Komoditi Dan Karavan (PAKAR) Paroi, Seremban. PAKAR





**KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN IKAN KELI UNTUK MAJLIS KERAIAN.






Ingin menerima RESEPI - RESEPI KELI  terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
belajar al quran online ikan keli bakar makanan ikan keli resepi ikan keli ikan patin ikan keli gergasi ternakan ikan keli ternak ikan keli penternakan ikan keli khasiat ikan keli kari ikan keli mimpi ikan keli ikan keli afrika gulai ikan keli memancing ikan keli ikan keli terbesar di dunia ikan keli goreng cara menternak ikan keli jenis ikan keli ikan keli in english kebaikan ikan keli lagu ikan keli ikan keli putih pancing ikan keli ikan keli percik sup ikan keli anak ikan keli nama saintifik ikan keli penjagaan ikan keli penyakit ikan keli habitat ikan keli jual ikan keli cara penternakan ikan keli siang ikan keli ikan keli kayu keburukan ikan keli kelebihan ikan keli ikan keli malaysia video ikan keli ikan patin air tawar

KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... SHARING ITU SEDAP ! !